Tel. +4 0745 319 902

Comenzi personalizate

Personalizare covor

Am avut ocazia sa primim comenzi in care apareau mai multe modificari facute modelului initial: fie culori, fie motive scoase si/sau introduse altele, dimensiuni diferite, etc.

Dorinta clientului este de a avea in casa sa modelul, culorile si dimensiunile preferate, care sa se armonizeze cu restul obiectelor din locuinta.

In dorinta de a satisface cerintele clientilor, suntem deschisi in executarea comenzilor personalizate. Toate modificarile facute de client intr-un model de-al nostru, le consideram creatii personalizate.   

Atunci cand faceti o comanda personalizata, va rugam sa tineti cont de incadrarea elementelor si dimensiunile modelului initial. De exemplu, modelul unui covor care are dimensiunea de 300X200 cm nu poate fi pastrat cu exactitate pentru un covor de 150X100 cm. De aceea, preferam sa discutam toate detalii cu clientii inaintea inceperii executarii unei comenzi. 

De asemenea, va rugam sa aveti in vedere ca produsele si serviciile oferite de S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. au la baza lucrul manual. Din acest motiv, pot aparea unele imperfectiuni sau inexactitati ale produsului finit, cum ar fi culoarea, nuanta, dimensiunea, structura, compozitia, ect., fara a se limita la aceste exemple.