Tel. +4 0745 319 902

Termeni si conditii


TERMENI SI CONDITII

Conditii generale de furnizare si utilizare al serviciului de vanzari:

Site-ul www.artalasat.ro apartine S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L., cu sediul social in Str. C. Brancoveanu nr.14, Bechet, jud. Dolj, cod 207060, CIF: 6234825, J16/462/1998.

Utilizarea, aici incluzand vizitarea si cumpararea produselor si serviciilor de pe site-ul www.artalasat.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor.

S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara niciun fel de notificare.

S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Intregul continut al acestui site www.artalasat.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru reclamatii cu privire la acest aspect, va rugam sa ne transmiteti un e-mail pe adresa office @ artalasat . ro.

Imaginile de pe site-ul www.artalasat.ro  sunt afisate in scopul prezentarii, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, nuanta, dimensiune, aspect, accesorii, etc., nelimitandu-se la aceste exemple).

Termenele de executie si livrare ale produselor si serviciilor oferite de S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. difera pentru fiecare produs si serviciu in parte. S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de pierderi suferite de client(i) in cazul unor intarzieri de executie sau livrare.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele si serviciile oferite de S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. au la baza lucrul manual. Din acest motiv, pot aparea unele imperfectiuni sau inexactitati ale produsului finit, cum ar fi culoarea, nuanta, dimensiunea, structura, compozitia, ect., fara a se limita la aceste exemple.

S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. are ca scop principal in activitatea sa pastrarea si promovarea traditiilor romanesti, in special teserea scoartelor si a covoarelor oltenesti, precum si satisfacerea nevoilor clientilor.

Preturile produselor si serviciilor oferite de S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. nu contin T.V.A. S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. nu este platitoare de T.V.A.

Preturile produselor si serviciilor oferite de S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. prin intermediul www.artalasat.ro sau prin orice alte mijloace de comunicare electronica, sau direct prin intermediul atelierului, targuri, expozitii, etc. pot suferi modificari in orice moment, fara niciun fel de notificare. Pretul final pe care trebuie sa-l plateasca clientul este cel rezultat din confirmarea de comanda comunicata de S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L., in urma analizei comenzii ferme primite de la client, complexitatii executarii produsului sau a serviciului, a materialelor necesare si a termenelor de executie.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.artalasat.ro, de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.artalasat.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor informatice a S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. si va fi raportata autoritatilor competente, in vederea punerii in miscare a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Sunteti obligati sa furnizati datele necesare pentru completarea si eliberarea documentelor fiscale, precum si pentru intocmirea si eliberarea documentelor necesare pentru transportul si insotirea marfii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a beneficia de comanda lansata catre S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este eliberarea documentelor fiscale si de insotire a marfii, anuntarea promotiilor in curs, notificari cu privire la produsele comercializate de catre S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice conflict aparut intre S.C. AUSTRALIS PROD S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Va multumim,

Echipa ArtaLaSat